Shakira și Rauw Alejandro cu un nou single interesant „Te Felicito”

Adaugat pe 2 mai 2022 // Stiri, Straina, Videoclipuri

Cea mai vizionată și mai ascultată artistă latino pe YouTube Shakira, colaborează cu cântărețul și compozitorul latino Rauw Alejandro în noul ei single „Te Felicito”.

Shakira și Rauw Alejandro cu un nou single interesant „Te Felicito”

Piesa reggaeton „Te Felicito”, a fost lansata alaturi de un videoclip care arată cum cântăreața își creează bărbatul ideal, care se dovedește a fi nimeni altul decât artistul portorican Rauw Alejandro.

Videoclipul a fost filmat la Barcelona. În el, interpretul (și robotul său alter ego) se alătură Shakirei într-o coregrafie electrizantă care îi face pe toți cei care urmăresc să-și dorească să fie transportați în lumea lor.

Senzația columbiană nu este doar cântăreață, ci și compozitoare, producătoare, dansatoare și coregrafa. Ea a vândut peste 80 de milioane de copii în întreaga lume și a câștigat numeroase premii, precum și cea mai vizionată și mai ascultată artistă latino pe YouTube (peste 20 de miliarde de vizualizări totale) și Spotify.

Cel mai recent proiect al lui Shakira, El Dorado , a debutat pe locul 1 pe iTunes în 37 de țări, câștigând premiile Latin Grammy pentru cel mai bun album pop vocal în 2017 și Grammy pentru cea mai bună colecție Latino Pop în 2018.

Superstarul Rau Alejandro, câștigător al unui Grammy Latin și nominalizat la Grammy, a condus noua generație de muzicieni latino de când a apărut pe scenă în 2017. Multe dintre hiturile sale au câștigat certificate de aur, platină și multi-platină. Piesa „ Desperados ”, o colaborare cu Cencho Corleone, a ajuns pe locul 9 în Top 50 global al Spotify și a strâns peste 141 de milioane de streamuri în întreaga lume!


Muzica: , , , , ,

Asculta online Shakira și Rauw Alejandro cu un nou single interesant „Te Felicito” piesa sau albumul in format video youtube. Muzica mp3 online Shakira și Rauw Alejandro cu un nou single interesant „Te Felicito”, nu rata noutatile in fiecare zi. Fisierul Shakira și Rauw Alejandro cu un nou single interesant „Te Felicito” a fost adaugat in data de 2 mai 2022, in categoria Stiri, Straina, Videoclipuri.

Muzica 2022


music4all

Descarca Muzica Gratis. Muzica Romaneasca, Manele 2022, Muzica Straina 2022, Muzica Moldoveneasca MP3, Download Music. Asculta muzica noua online.

© music4all.ro - Muzica noua online. Designed by HTML Codex