Robin Schultz si David Geta fac echipă pentru „On Repeat”

Adaugat pe 12 mai 2022 // Stiri, Straina

In 2016, Robin Schultz și David Geta și-au lansat colaborarea „Shed a Light” cu Cheat Codes, o piesă care a strâns de atunci aproape 400 de milioane de streamuri numai pe Spotify.

Robin Schulz & David Guetta - On Repeat

Acum irezistibilele vedete internaționale de dans o fac din nou!

Intitulata „On Repeat”, Robin și David lansează o piesă care cu siguranță va aprinde ringurile de dans din întreaga lume în lunile următoare.

Apropiindu-se de departe cu instrumentale deep house și câștigând încet avânt cu peisaje sonore geniale și cinematice, „On Repeat” este deja profund implantata în sistemul nostru atunci când vine timpul pentru voce.

„ Trăiește viața pe care vrei să o duci / Petrece aceeași zi în repetare” , ne amintește o voce principală feminină să facem mai mult decât ceea ce contează în viață.

Amplificată de acordurile hipnotice ale sintetizatorului, întreaga piesă se descompune într-o frumoasă cădere a beat-ului, lăsându-ne cu o dorință puternică de a asculta piesa „On Repeat”.


Muzica: , , , , ,

Asculta online Robin Schultz si David Geta fac echipă pentru „On Repeat” piesa sau albumul in format video youtube. Muzica mp3 online Robin Schultz si David Geta fac echipă pentru „On Repeat”, nu rata noutatile in fiecare zi. Fisierul Robin Schultz si David Geta fac echipă pentru „On Repeat” a fost adaugat in data de 12 mai 2022, in categoria Stiri, Straina.

Muzica 2022


music4all

Descarca Muzica Gratis. Muzica Romaneasca, Manele 2022, Muzica Straina 2022, Muzica Moldoveneasca MP3, Download Music. Asculta muzica noua online.

© music4all.ro - Muzica noua online. Designed by HTML Codex