Beyonce revine cu „Break My Soul”

Adaugat pe 21 iunie 2022 // Straina

Beyonce a revenit pe scena muzicală cu noul single dance „Break My Soul”, care este piesa pilot de pe viitorul album al cântăreței..

Cel de-al șaptelea album solo al lui Beyoncé, Renaissance, este programat să fie lansat luna viitoare și va conține 16 cântece. 

Cântăreața nu a mai lansat o piesa solo din 2016, când a apărut pe piața muzicală „Lemonade”.

Pe rețelele de socializare, fanii Beyoncé au lăudat piesa „Break My Soul” și au descris-o drept „imnul verii”. Cântăreața va fi pe coperta numărului de iulie al British Vogue. 

Cântăreața este căsătorită cu rapperul și omul de afaceri Jay-Z din 2008. Au o fiică, Blue Ivy, născută în ianuarie 2012. Au devenit și părinții gemenilor Rumi și Sir în iunie 2017.


Muzica: , , , ,

Asculta online Beyonce revine cu „Break My Soul” piesa sau albumul in format video youtube. Muzica mp3 online Beyonce revine cu „Break My Soul”, nu rata noutatile in fiecare zi. Fisierul Beyonce revine cu „Break My Soul” a fost adaugat in data de 21 iunie 2022, in categoria Straina.

Muzica 2022


music4all

Descarca Muzica Gratis. Muzica Romaneasca, Manele 2022, Muzica Straina 2022, Muzica Moldoveneasca MP3, Download Music. Asculta muzica noua online.

© music4all.ro - Muzica noua online. Designed by HTML Codex