Unul dintre co-fondatorii Bon Jovi, Alec John Such, a încetat din viață

Adaugat pe 8 iunie 2022 // Stiri

Muzicianul american de origine maghiară Alec John Such, basist și co-fondator al trupei rock Bon Jovi, a murit la vârsta de 70 de ani.

Bon Jovi, Alec John Such

Grupul a anunțat vestea tristă pe profilurile rețelelor de socializare.

„Suntem devastați de vestea că dragul nostru prieten Alec John Such a murit. În calitate de co-fondator, Alec este parte integrantă a fondării grupului. Ne va fi dor de el”, se spune în comunicat.

Alec John Soch s-a născut în statul New York. A cantat cu Bon Jovi timp de 11 ani și a plecat în 1994.

În 2018, muzicianul se reunește cu trupa la evenimentul Rock and Roll Hall of Fame din Cleveland, Ohio, SUA.

Trupa Bon Jovi, fondată în 1983 în New Jersey, poartă numele liderului și vocalistul John Bon Jovi. Discografia trupei include 15 albume de studio, ultimul dintre care a fost lansat în 2020.


Muzica: , , , , ,

Asculta online Unul dintre co-fondatorii Bon Jovi, Alec John Such, a încetat din viață piesa sau albumul in format video youtube. Muzica mp3 online Unul dintre co-fondatorii Bon Jovi, Alec John Such, a încetat din viață, nu rata noutatile in fiecare zi. Fisierul Unul dintre co-fondatorii Bon Jovi, Alec John Such, a încetat din viață a fost adaugat in data de 8 iunie 2022, in categoria Stiri.

Muzica 2022


music4all

Descarca Muzica Gratis. Muzica Romaneasca, Manele 2022, Muzica Straina 2022, Muzica Moldoveneasca MP3, Download Music. Asculta muzica noua online.

© music4all.ro - Muzica noua online. Designed by HTML Codex