La perfuzii in noaptea de Inviere. Ce a patit manelistul Jador

Adaugat pe 25 aprilie 2022 // Stiri

Lovitură după lovitură pentru Jador. După scandalul cu primarul Timișoarei, manelistul a ajuns pe perfuzii în noaptea de Înviere.

Jador și-a îngrijorat fanii de pe Instagram, chiar în noaptea de Înviere. El a distribuit mai multe imagini în care se vede că îi este administrat un tratament prin intermediul perfuziilor, scrie a1.ro

Se pare că lucrurile nu merg prea bine pentru celebrul manelist. După ce în urmă cu câteva luni a ajuns pe mâna medicilor din cauza unei probleme de sănătate, acum a avut iar nevoie de ajutorul acestora. La scurt timp după conflictul cu primarul Timișoarei, el s-a filmat întins în pat și cu perfuzii la mână.

Totul s-a întâmplat chiar în noaptea de Înviere, fix înainte de a pleca la Biserică. Cu toate acestea, nu a renunțat să meargă să ia Lumina Sântă. Jador a vorbit în nenumărate rânduri despre relația apropiată pe care o are cu Dumnezeu, așa că starea de rău nu l-a împiedicat să plece de acasă.

Deși a împărtășit cu admiratorii săi momentul nu tocmai plăcut prin care a trecut, Jador a fost destul de reținut în privința explicațiilor. În afară de imaginile pe care le-a postat, el nu a mai oferit detalii suplimentare.


Muzica: , , , ,

Asculta online La perfuzii in noaptea de Inviere. Ce a patit manelistul Jador piesa sau albumul in format video youtube. Muzica mp3 online La perfuzii in noaptea de Inviere. Ce a patit manelistul Jador, nu rata noutatile in fiecare zi. Fisierul La perfuzii in noaptea de Inviere. Ce a patit manelistul Jador a fost adaugat in data de 25 aprilie 2022, in categoria Stiri.

Muzica 2022


music4all

Descarca Muzica Gratis. Muzica Romaneasca, Manele 2022, Muzica Straina 2022, Muzica Moldoveneasca MP3, Download Music. Asculta muzica noua online.

© music4all.ro - Muzica noua online. Designed by HTML Codex