Muzica romaneasca 2022 Anuelli – Gone

Adaugat pe 7 aprilie 2022 // Romaneasca

Cantareata Anuelli lanseaza noul ei single intitutal „Gone”. Piesa este o baladă pop ce vorbește despre iubire, dezamăgire și puterea de a merge mai departe și de a avea curajul de a o lua de la început.

Muzica romaneasca 2022 Anuelli - Gone

Compusă de către artistă împreună cu Alexandru Șerbu, Silviu Păduraru și Alexandru Truta, piesa surprinde prin versuri esența unei relații încheiate, în care partenerii ajung să fie absenți, chiar dacă fizic încă „aparțin” acelui loc, scrie catmusic.ro

„Piesa «Gone» am scris-o în 2019 ca o premoniție și, culmea, în momentul de față mi se potrivește foarte bine toată povestea pentru că tocmai am divorțat. Cumva cred că la un moment dat cu toții am trecut printr-o despărțire dureroasă și am simțit acel amalgam de sentimente. Piesa a fost produsă de Alex Șerbu (Bolero) căruia îi mulțumesc în mod deosebit. El împreună cu Ester Peony m-au îndemnat și m-au încurajat să lansez această piesă. Clipul a fost făcut de Shinijikun, dar cu siguranță nu pot să nu îl aduc în discuție și pe Luca Darvince , care este atât de talentat”, povestește Anuelli.


Muzica: , , , , , ,

Asculta online Muzica romaneasca 2022 Anuelli – Gone piesa sau albumul in format video youtube. Muzica mp3 online Muzica romaneasca 2022 Anuelli – Gone, nu rata noutatile in fiecare zi. Fisierul Muzica romaneasca 2022 Anuelli – Gone a fost adaugat in data de 7 aprilie 2022, in categoria Romaneasca.

Muzica 2022


music4all

Descarca Muzica Gratis. Muzica Romaneasca, Manele 2022, Muzica Straina 2022, Muzica Moldoveneasca MP3, Download Music. Asculta muzica noua online.

© music4all.ro - Muzica noua online. Designed by HTML Codex