KILLA FONIC si Delia – Cum am stiut 2022

Adaugat pe 22 aprilie 2022 // Romaneasca

KILLA FONIC lanseaza piesa Cum am stiut alaturi de cantareata si jurata Delia de la I Umor.

Muzica piesei a fost compusa de Killa Fonic, Denis Roabes, Alex Cotoi si Delia iar la versuri au lucrat doar primii trei mentionati. De productia noului single Cum am stiut s-a ocupat Alex Cotoi.

„Delia este singurul artist pentru care am avut emoții, ca un fan de 12 ani! Suntem și aceeași zodie și de-ar fi fost sora mea, cred că am fi compus mai multe albume împreună decât solo.” – Killa Fonic.

„Vibe-ul dreamy și misterios al piesei <<Cum am știut>> mi-a plăcut din prima și am simțit că ar fi o colaborare bună cu Killa Fonic, un artist pe care îl apreciez foarte mult. Enjoy!” – Delia.


Muzica: , , , , , , , ,

Asculta online KILLA FONIC si Delia – Cum am stiut 2022 piesa sau albumul in format video youtube. Muzica mp3 online KILLA FONIC si Delia – Cum am stiut 2022, nu rata noutatile in fiecare zi. Fisierul KILLA FONIC si Delia – Cum am stiut 2022 a fost adaugat in data de 22 aprilie 2022, in categoria Romaneasca.

Muzica 2022


music4all

Descarca Muzica Gratis. Muzica Romaneasca, Manele 2022, Muzica Straina 2022, Muzica Moldoveneasca MP3, Download Music. Asculta muzica noua online.

© music4all.ro - Muzica noua online. Designed by HTML Codex