JO si SHIFT lanseaza piesa Destine

Adaugat pe 5 mai 2022 // Romaneasca

JO colaboreaza cu SHIFT pentru lansarea piesei Destine, alaturi de un videoclip pe care il puteti viziona.

„Destine” prezintă prin muzică și versuri o poveste de dragoste toxică, în care cei doi îndrăgostiți aleg să rămână împreună, chiar dacă își consumă fiecare gând, emoție sau trăire.

„Piesa asta înseamană mult pentru mine. Sunt multe bucăți din sufletul meu puse în versuri. E povestea mea. Și a fost scrisă în dimineața în care am realizat că povestea devenise «un caz pierdut». Este o piesă din inimă, o piesă despre o dragoste puternică, dar neîmpărtășită până la final, o piesă tristă, dar adevărată, scrisă pentru «omul meu, binele ce-mi face rău».

Când persoana pe care o iubești este un rău necesar în viața ta, știi că iubirea e mare, dar toxică. Cu toate acestea, nu poți să trăiești fără acel om, fără acea iubire. «And when it’s over and it’s gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back so you can have the good.». Le mulțumesc tuturor oamenilor implicați în proiect, care și-au pus din energia lor și m-au ajutat la această piesă.

SHIFT baby e unul dintre artiștii mei preferați, unul dintre cei mai buni și mai vechi prieteni de-ai mei din industrie și un om minunat pe care îl iubesc din toată inima. Mă bucur enorm că mi-a acceptat invitația pe piesa asta la care țin foarte mult. Povestea din clip este și ea reală, la fel ca single-ul. Pe Kobzzon l-a inspirat piesa și a transpus în scenariu o perioadă din viața lui. Sunt copleșită de emoții lucrând cu oameni atât de pasionați, dedicați și implicați în proiectul meu, în special când se regăsesc în piese și își pun și ei experiențele trăite în povestea mea muzicală”, mărturisește JO despre cel mai nou single al său.

Muzica: Shift, Ioana Anuta (JO), Serban Cazan, Gabriel Stanoiu, Giulica

Text: Shift, Ioana Anuta (JO), Giulica

Productie: Serban Cazan, Gabriel Stanoiu


Muzica: , , ,

Asculta online JO si SHIFT lanseaza piesa Destine piesa sau albumul in format video youtube. Muzica mp3 online JO si SHIFT lanseaza piesa Destine, nu rata noutatile in fiecare zi. Fisierul JO si SHIFT lanseaza piesa Destine a fost adaugat in data de 5 mai 2022, in categoria Romaneasca.

Muzica 2022


music4all

Descarca Muzica Gratis. Muzica Romaneasca, Manele 2022, Muzica Straina 2022, Muzica Moldoveneasca MP3, Download Music. Asculta muzica noua online.

© music4all.ro - Muzica noua online. Designed by HTML Codex