Annais – Ma Adori 2022

Adaugat pe 16 mai 2022 // Romaneasca

Cantareata Annais a lansat noul ei single Ma Adori, pe care il puteti asculta ma jos!

“De mică am cântat muzică populară dar am renunțat o perioadă. M-am reapucat de muzică datorită iubitului meu care a rămas impresionat de vocea mea în urma unei glume făcute în urmă cu câteva luni.

După care am ajuns în studioul prietenilor săi de la DJ Project, Ginno și Max, aceștia auzindu-mă, au decis să mă susțină mai departe, având încredere că o să reușesc și poate în viitorul apropiat o să colaborăm pe acest plan. Menționez că eu cânt doar ceea ce simt. Gino m-a pus în legătură cu Andy și Alex Ceaușu.

În studio, am avut emoții, fiind prima mea piesă, dar în final am reușit să mi le stăpânesc și după ore de înregistrat, a ieșit exact așa cum se aștepta toată lumea. Legat de videoclip, în afară de faptul că am obosit atâtea ore pe tocuri plimbându-mă prin străzile din  București m-am simțit foarte bine..

camera era continuu îndreptată spre mine, inclusiv toate privirile oamenilor de pe stradă, filmau cu telefoanele, se uitau mirați la “nebuna” care se plimba cu casetofonul acela mare și roșu prin centrul Bucureștiului. M-am distrat maxim”, spune solista.

Muzica: Andy Platon, Gino Manzotti

Text: Andy Platon, Muresan Andreea-Malina

Video by Alex Ceausu


Muzica: , , , , ,

Asculta online Annais – Ma Adori 2022 piesa sau albumul in format video youtube. Muzica mp3 online Annais – Ma Adori 2022, nu rata noutatile in fiecare zi. Fisierul Annais – Ma Adori 2022 a fost adaugat in data de 16 mai 2022, in categoria Romaneasca.

Muzica 2022


music4all

Descarca Muzica Gratis. Muzica Romaneasca, Manele 2022, Muzica Straina 2022, Muzica Moldoveneasca MP3, Download Music. Asculta muzica noua online.

© music4all.ro - Muzica noua online. Designed by HTML Codex