ADDA – Altcineva 2022

Adaugat pe 8 mai 2022 // Romaneasca, Stiri

ADDA lansează cea de a șaptea piesă de pe albumul „Fata din Diamant”, o melodie și un videoclip foarte personal, ce redă atât prin versuri și muzică, cât și prin imagini vulnerabilitatea unei femei în fața iubirii.

Compusă de către ADDA alături de Georgian Idriceanu, „Altcineva” prezintă povestea unei femei sensibile și în același timp rănite de cel pe care l-a iubit, dar care a ales să nu mai facă parte din povestea lor. Protagonistă în propriul clip, ADDA pune în fiecare vers pe care îl cântă emoție, iar videoclipul alb-negru reprezintă antiteza sentimentelor pe care artista o trăiește, scrie catmusic.ro

„«Altcineva» face parte din povestea fetei din diamant. Și descrie starea de vulnerabilitate. De durere și dor. În același timp de nesiguranță și de slăbiciune, pentru că ea pasează mingea în terenul lui. Neputand să ia o decizie, cumva, îl roagă subtil pe el să o facă. Să-i dea încă un motiv să îl urască, deși are deja suficiente, dar nu le mai vede pentru că îl iubește prea mult”, spune ADDA despre povestea din spatele versurilor celei mai noi piese ale sale.


Muzica: , ,

Asculta online ADDA – Altcineva 2022 piesa sau albumul in format video youtube. Muzica mp3 online ADDA – Altcineva 2022, nu rata noutatile in fiecare zi. Fisierul ADDA – Altcineva 2022 a fost adaugat in data de 8 mai 2022, in categoria Romaneasca, Stiri.

Muzica 2022


music4all

Descarca Muzica Gratis. Muzica Romaneasca, Manele 2022, Muzica Straina 2022, Muzica Moldoveneasca MP3, Download Music. Asculta muzica noua online.

© music4all.ro - Muzica noua online. Designed by HTML Codex