romusicall[at]yahoo.com


Kamara feat. K.I.M. & Ralflo – Ai acel ceva (piesa noua)

Kamara feat. K.I.M. & Ralflo – Ai acel ceva (piesa noua)

Comentarii: 0 Data: 14/02/2013 653 vizualizari

Kamara featuring K.I.M. & Ralflo lanseaza “Ai acel ceva”. K.I.M este sotia lui Kamara si se lanseaza oficial in muzica cu aceasta piesa.

Kamara feat. K.I.M. Ralflo Ai acel ceva Kamara feat. K.I.M. & Ralflo   Ai acel ceva (piesa noua)

Kamara feat. K.I.M. & Ralflo - Ai acel ceva

Ea i-a comentat trupa de dansatoare pe Facebook, el i-a răspuns. Aşa a început povestea lor de dragoste. Au vorbit luni întregi pe internet, până când Kamara şi-a luat inima în dinţi, şi a mers după ea la Paris. A adus-o cu el în România şi la puţin timp a cerut-o de soţie. Pe 12.12.2012, la ora 12.00, cei doi şi-au unit destinele.

Asculta Kamara feat. K.I.M. & Ralflo – Ai acel ceva

Ideea piesei “Ai acel ceva” a venit în mod spontan, pe când se aflau într-o seară acasă. Şi-au spus unul altuia “De ce să nu facem o piesă împreună?”. Aşa că s-au pus pe treabă. S-au pus în colţuri diferite ale camerei şi au început să scrie fiecare câte un text. La final, au pus cap la cap versurile şi a ieşit chiar povestea lor.

Muzica a venit de la sine. Ralflo, cel căruia care, atât K.I.M. cât şi Kamara i-au compus versurile la două piese, le-a făcut linia melodică. Ba mai mult decat atât, Kamara şi K.I.M. l-au invitat să fie naratorul poveştii lor în piesă.

“Piesa are foarte multă emoţie. Nu este doar o altă piesă de dragoste, este chiar povestea noastră de dragoste, spusă în versuri. L-am invitat pe bunul nostru prieten, Ralflo să fie naratorul poveştii noastre, pentru că, într-un fel, aşa a fost în viaţa reală. El a fost lângă noi, încă de la început. Lui îi povesteam toate discuţiile mele pe care le aveam cu Oana pe internet, ore întregi.” a declarat Kamara.


Comenteaza pe facebook
Comenteaza
Marcajele cu steluta sunt obligatorii.

Apasa aici pentru a inchide reclama